Kwaliteit

Het kopen van een nieuwe vloer is een weloverwogen beslissing waarbij u investeert in uw woning en leefgenot voor de komende jaren. Daar zijn we ons bewust van. Daarom staat advisering hoog bij ons in het vaandel. We leveren kwaliteitstegels en vertellen u daar graag over.

U kunt onze showroom bezoeken voor een grote collectie in vloertegels,in onze showroom hebben wij alle varianten in vloertegels.

 

Baskon Tegels en Natuursteen biedt naast kwaliteit tegels ook verschillende vloerverwarmingsystemen aan. Voor het aanleggen van vloerverwarming (dit gebeurt door middel van het infrezen van vloerverwarming of het aanleggen van vloerverwarming op matten) wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen.

 

Top Vloerverwarming staat ervoor garant dat uw vloerverwarming, ongeacht het soort materiaal of het systeem, altijd functioneert. Wilt u meer weten over soorten vloerverwarming of het materiaal? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom in Lelystad.

 

Kwaliteit tegels.nl -